Betalen 2.0 Topstoelen

Je online aankoop snel en veilig betalen via je eigen bank kan met iDeal.

Wil je liever eerst je aankopen in huis en dan pas betalen, dan kies je voor Afterpay.

Mister Cash, het online betaalsysteem van de gezamenlijke Belgische banken.


Credit Card: Online kunt u bij ons ook afrekenen met een credit card. Aan het betalen met een credit card brengen de credit card maatschappijen extra kosten in rekening welke wij helaas moeten doorbelasten. Betalen met een creditcard is hierdoor voor u dus niet kosteloos. 

Contant betalen kan alleen wanneer je de aankoop ophaalt in het magazijn of een van de PUURthuis verkooppunten. 

AfterPay voert voor Topstoelen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Topstoelen betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 600,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €1.000,- . 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.