Arbo bureau hoekbureau desk L-vorm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Arbo bureau hoekbureau desk L-vorm

Omschrijving product

Zit u lange dagen achter een bureau? Op kantoor, met thuiswerk of huiswerk maakt een goede werkhouding het grote verschil. Een professioneel bureau brengt dan de uitkomst. Dit bureau Oslo is een ARBO gekeurde versie die ontworpen is aan de hand van Europese normen. Dit houdt in dat het bureau alle kenmerken bezit voor een ergonomisch verantwoorde werkhouding. Het bureau is eenvoudig in hoogte verstelbaar, of u nou kort of lang bent, voor iedere lichaamslengte kiest u met dit ARBO bureau altijd de juiste werkhouding.

Eenvoudige montage
Dit gecertificeerde Arbo bureau is heel eenvoudig zelf te monteren. Het bureau wordt in 2 dozen geleverd inclusief alle bevestigingsmateriaal en een duidelijke handleiding, binnen een paar minuten is het blad gemonteerd en kunt u het bureau in gebruik nemen. De hoogteverstelling van het bureau werkt ook erg gebruiksvriendelijk en maakt dat u binnen no-time in de juiste houding achter uw bureau zit.

Snel besteld, snel geleverd.
Het ergonomische bureau is makkelijk online te bestellen en wordt binnen enkele dagen geleverd, makkelijker kan het niet.

Milieu
Het frame van het bureau Oslo is gemaakt van metaal, een van de meest makkelijk te recycleren materialen en kan voor 100% worden hergebruikt. Het blad is voorzien van een sterke melamine toplaag wat geen onderhoud nodig heeft. Schoonhouden doe je bureaudesk Oslo het makkelijkst met een vochtige doek en een beetje milieuvriendelijk schoonmaakmiddel. Het bureau is uiterst duurzaam omdat het erg lang meegaat en vrijwel geen onderhoud nodig heeft maar is vanuit milieuoogpunt ook duurzaam door de gebruikte materialen. Door deze eigenschappen voldoet het bureau Oslo van Dutchfurn aan de kenmerken van de internationale ISO 14001 gericht op een beter milieu en duurzaam ondernemen.

Het bureau is NEN-EN-527, NEN 2449 en NPR1813 gecertificeerd.


Hoogte instelbaar van 62 tot 85 cm, standaard hoogte 76 cm

Hoekopstelling links: Afmeting: 160 x 120 x 76 cm


Het bureau is in verschillende kleurcombinatie leverbaar, vermeld uw keuze bij 'opmerkingen'.Prijs voor het bureau inclusief ladestation, afgebeelde opties tegen meerprijs

  • : 2449
  • Model: TZ160L
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 418,66
  • Excl. BTW: € 346,00

Tags: bureaustoelen, arbo, bureau, vorm, arbo bureau l vorm buy in office, hoekopstelling